Šakira ne može da preboli to što ju je njen bivši partner Žerar Pike napustio zbog druge. Svoj bol pretočila je u muziku, objavila je tri hita, a sada i dala intervju u kom se osvrnula na ovaj težak životni period.

"Raskid je bio očajan i bolan, ali iz njega sam izašla jača i snažnija... Napokon se osećam samostalno i da sam sama sebi dovoljna... Pre sam prihvatala ideju da je ženi potreban muškarac da bi bila kompletna, ali shvatila sam da može da bude i drugačije. Više emocionalno ne zavisim ni od koga i račune polažem samo i isključivo sebi", rekla je Šakira i dodala:

"Kada žena mora da se suoči sa životnim bitkama, ona postaje jača. Ne ostvarujete sve svoje snove u životu, ali život ima način da vam to nadoknadi. Meni je to nadomestio sinovima koji mi svaki dan ispunjavaju ljubavlju. Neke snovi su slomljeni, i morate pokupiti komadiće sa zemlje kako biste se ponovo sastavili", rekla je Šakira u najnovijem intervjuu za španske medije, a onda i indirektno prozvala Klaru Čiju sa kojom je Pike u vezi.

"Postoji mesto u paklu rezervisano za žene koje ne podržavaju druge žene", rekla je kolumbijska pevačica dok Pike uživa u ljubavi sa novom devojkom. Naime, zaljubljeni par je uslikan na ulicama Barselone, a šuškalo se i da je Klara u drugom stanju.

Profimedia Pike u šetnji sa Klarom Čijom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna