Božo Vrećo o svojoj bolesti nikada ne govori javno, a sada je otkrio kako je živeti s tim, da li strahuje zbog bolesti, ali i od toga da napad može da mu se dogodi na bini. Pevač je istakao da za njega najveći lek predstavljaju vera i muzika.

"Božanska milost me je izlečila, a moja pesma me je regenerisala. Onda kada život počnete da živite bez stresa i razmišljanja šta neko misli, te se prepustite svojoj slobodi, onda je i život magičan i lekovit. Moj lek je u posvećenosti Bogu i fokusiranju na umetnost koja ima božansku komponentu isceljenja", rekao je Vrećo za "Slobodnu Dalmaciju" i dodao da i te kako veruje u Boga.

"Svim svojim srcem i dušom. Božanska ljubav me je osnažila, oblikovala i pripremila za sve što je bilo i tek dolazi. Njemu je sva zahvalnost za sve u mom životu. Svaki moj koncert njemu je na dar. Neraskidiva veza s Bogom je u predanosti i dobroti, posvećenosti i prepuštanju duši da zapeva i krene putem koji oseća u svojoj duši. Upravo to i činim sve ove godine, koliko god to nekome izgledalo nadrealno i nezamislivo", naveo je pevač.

Božo Vrećo poznat je po svom autentičnom stilu oblačenja koji često podrazumeva haljine, a kako je sada ispričao, počeo je da ih nosi još u ranom detinjstvu.

"Još kao mali dečak. Obožavao sam haljine! I dalje je to moja fascinacija, na sceni i izvan nje. Već s pet godina sam trčkarao u haljinama i u tome se odražavao moj spokoj, sloboda odrastanja, ljubav majke i sestara... Retki oslobode svoju drugu stranu sebe. Obično ljudi podležu samo jednoj strani sebe odbacujući mogućnost transformacije, što je tužno. Moje detinjstvo me uvek podseti na priču o Petru Panu i Zvončici jer sam mogao biti i jedno i drugo bez da mi se svet urušava. To me je učinilo dovoljno jakim za današnji svet", smatra pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna