Suzana Mančić je sa Simeonom Comokosom skoro 25 godina. On živi u Atini, ona u Beogradu, ali im to ne smeta da budu savršeno srećni. Voditeljka kaže da joj ponekad dosade pakovanja, koferi i avioni, ali jedna stvar je uvek presudna - činjenica da je na kraju tog puta čeka neko koga voli.

Simeon je veoma bogat i moćan čovek. Osnivač je kompanije za korporativne komunikacije, koja ima i filijalu u Beogradu, – Tsomokos Group International (TGI). Njegova biografija je impresivna, ali Suzana uvek ističe kako su je njemu privukle druge osobine.

"Stvarno je dobar, pouzdan, odan, vredan, odgovoran, obrazovan, zabavan, porodičan čovek, dobar otac, dobar muž... Divan je prema mojoj deci i familiji", priča voditeljka koja je rekla sudbonosno "da" u julu 2018. godine na jednom bajkovitom mestu u Grčkoj.

suzana mancic
Instagram / suzanamancicofficial 

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Kao ugledan biznismen, vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života. Suzana je otvoreno pričala kako je njegovoj deci jasno rekla da je ne zanima bogatstvo njihovog oca i da zbog toga ne treba da strahuju.

Suzana Mančić o bogatom mužu Grku
Instagram / suzanamancicofficial 

Sa druge strane, Simeon je očaran Suzanom, njenom harizmom i raznim talentima. "On obožava kad pevam", kaže voditeljka koja je karijeru i počela kao pevačica. "Simeon je godinama uz mene i smatra da imam fantastičnu harizmu.

To uvek iznova zaključi i kad vidi kako se ophodim prema ljudima koje srećem. Nikada nisam bila uobražena, nikad bahata. To što sam poznata je divno, čak mislim da je to Božji dar, ali ne i razlog da osobi koja mi se obrati na ulici ne posvetim nekoliko minut", objašnjava.

Da li svom "Simici", kako ga zove, ima bilo šta da zameri? "Sve što sam navela bio je skraćeni spisak njegovih vrlina", tvrdi ona. "Jedini minus mu je što ne ume i ne želi da promeni sijalicu, običnu sijalicu, pa kad ja to uradim, kaže mi: "Mančić, ti si tehnički genije", smeje se Suzana.

Tekst: Lepa&Srećna