Zbog čestih boravaka u Srbiji bez njenog dragog Simeona Ocomokosa, često se čuju glasine kako se Suzana Mančić razvodi pa čak i da više uopšte nije u braku.

Voditeljka je, međutim, više puta demantovala ovakve priče, ali priznaje da ne slavi Dan zaljubljenih. Ipak, nije razlog kraj ljubavi, već činjenica da se nedavno vratila iz Atine i da neće sad ponovo putovati zbog Svetog Valentina. U šali kaže da nema poklona za njenog "Simketa".

"Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama", ispričala je za Blic. "Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu pre desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota", objasnila je "loto devojka".

"Divno sam se provela, često sam u Atini i tamo se odmorim. Prvo, tamo nemam nikakvih obaveza, ponesem neku lepu knjigu, nađem se sa rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno", ističe voditeljka koja je već decenijama samohrana majka Teodore i Natalije Kunić, koje je dobila u prvom braku.

Ona kaže da njen finansijski status nikad nije bio ugrožen jer je uvek bila uspešna i imala dovoljno novca za lagodan život. Ipak, ona podseća da se ne treba tako lako odlučiti za razvod.

"Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo", kaže Suzana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna