Manekenka, stilistkinja i kreatorka Bojana Rajić Đurđević pre nekoliko dana upriličila je proslavu svog 43. rođendana, na kojoj je okupila najbliže prijateljice, a fotografije koje je objavila na društvenim mrežama privukle su mnogo pažnje.

Komentari njenih pratilaca bili su da je Bojana sve mlađa, a Instagram je ujedno jedino mesto gde se sada može videti kako zgodna Srpkinja izgleda, budući da se ona povukla iz javnosti i da se već godinama ne pojavljuje na javnim događajima.

Bojana je u centar medijske pažnje dospela kada se 2009. godine udala za prvog supruga, fudbalskog golmana Vladimira Stojkovića, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, bračna idila prekinuta je 2014. godine, a manekenka se tada odrekla bračne imovine.

"Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega", napisala je ona tada na Fejsbuku.

Razvod Bojane i Vladimira pratile su brojne spekulacije, a jedna od njih bila je da je Bojana, navodno, dok je još bila u braku sa Vladimirom otpočela vezu sa sadašnjim suprugom Branislavom Đurđevićem, koji je, kako se pisalo, bio njihov porodični prijatelj.

Oni se tim povodom nisu oglašavali, a svoju ljubav krunisali su brakom na intimnoj ceremoniji koja je održana u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Venčanju su prisustvovali samo članovi najuže porodice i nekoliko najbližih prijatelja mladenaca, a Bojana i Branislav u novembru 2015. godine dobili su sina Vukašina.

Nakon što je završila manekensku karijeru, Bojana se bavila dizajniranjem odeće, a kasnije je postala urednica u jednom magazinu. U 41. godini odlučila je da se posveti obrazovanju, pa je upisala jedan privatni fakultet.

Još fotografija Bojane Rajić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/bojanarajic Kako danas izgleda Bojana Rajić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna