Želja za novim brakom u zrelim godinama može biti izazov ako budući supružnici imaju decu iz prethodnih zajednica. Da se ustaljena porodična dinamika ne bi poremetila, Suzana Mančić je vrlo pažljivo nastupila kad je došao trenutak da se ona i njen "Sima", kako zove muža, venčaju.

S obzirom na to da Simeon iz prvog braka ima dve ćerke, kao i ona, Suzana je želela da sa njima odmah na početku raščisti neke stvari. Ona je Simeonovim naslednicama objasnila da ona ima svoju imovinu u Srbiji, da ono što je stvorila ostaje njeno, a ono što je stekao njihov otac sleduje njima.

"Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka", kazala im je Suzana na jednom ručku, najavljujući venčanje sa imućnim Grkom.

suzana mancic.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

"To je, pre ili kasnije, moralo da se kaže, pa sam, eto, to i učinila", ispričala je omiljena voditeljka u jednom intervjuu, prenosi Pink, dodajući da je prvi brak njenog supruga okončan mnogo pre nego što su se njih dvoje upoznali.

"Sima je uvek pazio moje ćerke, kao i ja njegove. Zajedno smo slavili i mature, i diplome, i mastere, specijalizacije, venčanja, krštenja, rođenja unuka, jer je moj Simeon u međuvremenu postao deda. Sve smo to prošli zajedno. Istina, među nama postoji izvesna jezička barijera, ali sa njegovom decom komuniciram i pogledom, i rukama, i na ono malo grčkog koliko sam naučila, i mogu vam reći da se lepo razumemo."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna