Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov u martu će postati roditelji dečaka, a nekadašnja voditeljka, a sada dizajnerka, period trudnoće iskoristila je da se posveti privatnom biznisu.

Nakon nekoliko modnih komada koje je predstavila javnosti proteklih meseci, Saška pred sam porođaj otvara i salon venčanica, a kako je sada objasnila, to je razlog zbog kog se na neko vreme povukla sa društvenih mreža. Zbog velikog broja obaveza je, kako je sada priznala, veoma umorna, a naporan period traje mesecima.

"Otkad sam saznala da sam u drugom stanju potpuno sam se izolovala od društvenih mreža iz mnogih razloga. Glavni je jer sam započela projekte i dala rok do porođaja da ih sve ispunim, tako da mi je telefon mnogo vremena oduzimao. Moje okruženje bi reklo da sam postala asocijalna, a ja se zapravo toliko umorim da kad završim sve obaveze u toku dana dođem kući i padnem u krevet. I tako mesecima!", napisala je Saška na Instagramu.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Instagram/saskaveselinov 

Ona je otkrila i da se ona i Đorđe trenutno sele u novi stan.

"Selidba je u toku i ne znam ništa gde mi je! Ušla sam u deveti mesec i sutra slikam kampanju za venčanice", objasnila je.

Podsetimo, Saška i najmlađi brat Novaka Đokovića venčali su se u septembru prošle godine, a slavlje je trajalo dva dana, na dve lokacije. Najpre su obavili crkveno venčanje u Beogradu, a iste večeri bila je organizovana svadbena žurka u Crnoj Gori. Sutradan je upriličeno građansko venčanje, posle čega je usledila žurka na plaži.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Za dobru atmosferu prvog dana bili su zaduženi Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Željko Samardžić, a drugog Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Fotografije sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna