Pevačica Biljana Jevtić već 34 godine uživa u skladnoj zajednici sa kolegom Acom Ilićem, sa kojim ima sina Ivana, a kako sada navodi, smatra da mlađe generacije suviše olako shvataju ljubav i brak.

"Ne može to tako. Mogu samo da maštaju o tome, ako hoće da budu ovako dugo u braku. Dolazi lep početak i lepo zabavljanje, svi smo u oblacima, a posle dolazi realna stvarnost i počnemo da razmišljamo šta i kako... Brak je institucija i moraš stalno biti uključen u to. Zna se šta je važno, a šta ne!", rekla je ona u emisiji "Magazin IN".

Biljana Jevtić i Aca Ilić beskrajno su ponosni na sina
ATA images/M.M 

Biljana je priznala da je i u njihovom braku bilo iskušenja, ali da su ih uz mnogo ljubavi, razumevanja i poštovanja uspešno prebrodili.

"Donela sam odluku da ću biti verna. Normalno je da postoje iskušenja, ali nekad uključiš razum umesto srca i sabereš šta je prioritet, a šta je nešto trenutno... Kad posle toliko godina bude dosadno, uključite autopilot, osvežite malo emocije i idemo dalje", jasna je pevačica.

Biljana i Aca venčali su se 1989. godine nakon tri godine zabavljanja, a svadba je organizovana u pevačevom rodnom gradu, Gornjem Milanovcu. Ilić je jednom prilikom ispričao i kako je počela njihova veza.

Biljana Jevtić o iskušenjima u braku sa Acom Ilićem
Printscreen/ YouTube SVRATI U ZAVICAJ TV DUGA PLUS 

"Probao sam i dobio ‘korpu‘, nakon godinu dana išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine, njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas. Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača", rekao je Aca svojevremeno za "Alo".

Još fotografija Biljane Jevtić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Grand Nostalgija, Youtube / Printscreen / RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal Biljana Jevtić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna