Ljubav  Kejt Midlton i princa Vilijama je tema koja uvek privlači pažnju, premda je par u braku već jedanaest godina. Pre venčanja su se dugo zabavljali pa je Kejt čak dobila i nadimak "čekalica".

Preokret je usledio nakon kratkog raskida, koji su mnogi protumačili kao prelomnu tačku u njihovoj emotivnoj vezi. I danas se komentariše ova faza u Vilijamovom životu, a pojavio se i snimak iz tog doba koji pokazuje princa kako uživa u tek stečenoj slobodi.

Naslednik prestola je tada izlazio sa bratom i njegovom devojkom, a snimak o kojem je reč ih prikazuje na koncertu kojim je obeležena godišnjica smrti Lejdi Dajane. Vilijam je uhvaćen kako razuzdano igra, a danas stručnjaci za govor tela tvrde kako se u tome vidi jasan osećaj slobode u kojoj uživa.

Princ Hari nije prvi primetio kako se Vilijam ludira, već je to spazila njegova tadašnja devojka Kresida Bonas. Hari se u prvi mah postideo, jer je Vilijam baš tu reakciju i hteo da izazove. Onda je brzo smislio "kontraudar" i pokazao prstom prema Kejt Midlton.

princ vilijam kejt midlton 0096474124.jpg
Profimedia 

Ispostavilo se da je i ona bila na istom koncertu i čak sedela samo nekoliko redova iza njih.  Hari kao da je dodao: "Pazi, brate, videće te".

Pogledajte i sami snimak sa ovog koncerta, pa zaključite sami - šta se tu sve desilo.

@livvzeegs Prince William dancing to “Maneater” at the 2007 Concert for Diana #princewilliam#katemiddleton♬ Maneater - Nelly Furtado

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna