Madonin najstariji brat Entoni Čikone umro je u 66. godini, javili su zapadni mediji. Vest je prvi objavio Džo Henri, muž Madonine sestre Melanije Čikone. Pevačica se još nije oglašavala tim povodom.

U svojoj izjavi je naveo: "Moj šurak Entoni Žerar Čikone je večeras napustio ovaj svet. Upoznao sam ga u cvetu mladosti, kad mi je bilo 15. godina, u Mičigenu. Mnoge su godine prošle od tada."

Madona je rođena u Mičigenu, u katoličkoj porodici, uz petoro braće i sestara. Entoini je bio najstariji. Dok je Madona Luiza Veronika Čikone, kako joj je puno ime, otišla je 1978. godine u Njujork kako bi se bavila plesom, Entoni je ostao u Mičigenu. Postao je alkoholičar i završio kao beskućnik.

entoni cikon e0159324569-min.jpg
Profimedia 

"Entoni je imao kompleksnu ličnost", napisao je Džo opraštajući se od šuraka. "U nekim momentima smo se i zakačili, baš kao što to rade i rođena braća. Ali ja sam ga voleo i razumeo bolje nego što sam nekad želeo da pokažem", dodao je.

"Nevolje se zaboravljaju, a porodica ostaje na okupu, držeći se za ruke. Zbogom, brate Antonije. Nadam se da te Bog u kog je tvoja majka verovala čeka da te prihvati. Barem u današnjem danu me niko neće uveriti u suprotno."

Na jednoj od slika koje su već viđene u javnosti, Entoni se vidi sa nekoliko šavova na čelu. Bio je povređen kad se opirao hapšenju pre deset godina, u javnom toaletu gde ga je policija našla sa nedozvoljenim procentom alkohola u krvi. Hapšen je više puta. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna