Holivudska zvezda Dru Barimor priznala je da se odala alkoholu nakon razvoda koji je veoma teško podnela. Kada je njenom braku sa glumcem Vilom Kopelmanom došao kraj, glumica je bila potpuno slomljena i taj period joj je bio, kako je rekla, "veoma težak i zbunjujući".

"Postoje trenuci kada pogledaš nekoga ko je jak, ali u tom trenutku slomljen, i pomisliš: 'Kako se to dogodilo?'. Ja sam bila ta osoba. Slomila sam se", rekla je ona za "Page Six" i dodala da se iz Kalifornije preselila u Njujork, gde se odala alkoholu.

"Alkohol je za mene bio konstanta. Nisam mogla da se promenim. Bila sam slaba i nisam mogla da uradim ono što je najbolje za mene", priznala je ona.

Kada se situacija otrgla kontroli, glumica je odlučila da uzme stvar u svoje ruke - prestala je da pije i otišla na terapiju.

"Kada se zaglavite u obrascu ponašanja ili ako prolazite kroz neke situacije, nije dovoljno samo da ih naglas priznate, morate se naterati da kažete da ste spremni na promene. Mislim da svi mislimo da smo veoma slabi ako ne napravimo te promene", rekla je ona jednom prilikom.

Dru Barimor je, inače, svojevremeno javno govorila i o svojoj borbi sa narkomanijom, kao i tome da je marihuanu prvi put probala sa 10 godina, a kokain sa 12.

Glumica je bila smeštena u centar za odvikavanje kad je imala samo 13 godina, a nakon toga se, kako je govorila, drogama nikad nije vratila.

Još fotografija Dru Barimor pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Dete zvezda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna