Jelena Rozga (45) zbog svog zdravstvenog stanja promenila je način ishrane poslednjih godina. Ona, naime, već godinama ima problem sa štitnom žlezdom, kao i tahikardiju, zbog čega uvek ima istu kilažu.

"Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitna žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva", rekla je jednom prilikom pevačica, koja ima 57 kilograma.

"Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitne. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini. I dalje skoro dva sata mogu da pevam i igram sa svojom publikom. Na bini provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da se ostane 'fit' i bude u dobroj kondiciji.Kada je počela pandemija korona virusa, morala sam da prestanem da treniram i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitna žlezda. Onda mi je trener rekao da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno", pričala je Rozga, koja je otkrila i kako se hrani.

"Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje", objasnila je ona.

Kako izgleda jelovnik Jelene Rozge:

Doručak: Omlet sa belancima, maslinama i mladim sirom

Ručak: Supa, meso, salata

Večera: Riba i povrće

Savet: Budite umereni u svemu.

Još fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačici odlično stoji crna boja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna