Dan kada bi Siniša Mihajlović proslavio rođendan, da je živ, poseban je u domu legendarnog fudbalera i trenera. Njegova žena Arijana i deca obeležavaju ga uz nežno sećanje na ogromnu ljubav koja ih je spajala.

Arijana je odlučila da ne nosi crninu već da se slika doterana i našminkana, pa je sve to objavila na Instagramu. Očigledno je bilo različitih komentara, jer se juče ponovo oglasila. 

Povod je bila nova slika, na kojoj je vidimo u atraktivnoj roze bluzi bez rukava, uz upadljive pink detalje. "Teško mi je da pokažem svoje emocije", napisala je na Instagramu. "Takav je moj stil, doživljaj koji niko od vas ne poznaje" Uvek više volim da me vide nasmejanu, snažnu, našminkanu i lepo obučenu... u stvarnosti, srce mi plače, naročito kad sam sama!

Ovo je način na koji ja žalim! Ne znam da li je to ispravno ili pogrešno... Ali to sam ja", napisala je Arijana.

Odmah su joj mnogi pružili podršku. "Nije pošteno što moraš da daješ neko objašnjenje, ali razumem zašto osećaš potrebu za tim. To si ti i, na kraju krajeva, ko god kritikuje tebe ili nekog drugog ko se suočava sa bolom kao što je tvoj, moraće da se pomiri sa svojom dušom."

"Samo napred!", poručila joj je jedna obožavateljka. "Nastavi da se šminkaš, smeši se i objavljuj slike, ne obraćaj pažnju na one koji te kritikuju i prihvataj naklonost onih koji te podržavaju. 

Ne razumem zašto osećaš potrebu da objašnjavaš. Možda zato što, u kolektivnoj mašti, osoba koja pati mora da plače i čupa kosu po ceo dan? Svi smo bili svedoci velike  ljubavi koja te je vezivala za muža i niko od nas ne zna šta osećaš u sebi."

Arijanina ljubav i dalje ne prestaje. Obeležila je rođendan pokojnom mužu zajedničkom fotografijom i porukom da mu želi sreću u raju. 

sinis-amihajlovic-virdinija-mihajlovic-instagram-min.jpg
Instagram / virgimiha 

"Srećan rođendan, ljubavi mog života. Gde god da si, ja ću biti. I nikada se nećemo rastati. Do gore, tata, do beskonačnosti", napisala je Siniši na Instagramu i ćerka Virdžinija.

Ćerka Viktorija, koja mu je podarila unuku Violante, poručila je sledeće: "Srećan rođendan, živote moj. Znam kako da volim do tamo."

viktorija mihajlovic sinisa instagram.jpg
Instagram / vickymiha 

Tekst: Lepa&Srećna