Nakon što je takmičar Dušan Vukadinović iz Podgorice ispao u trećem krugu "Zvezda Granda", njegova majka optužila je njegovu mentorku, pevačicu Snežanu Đurišić, da im je tražila novac kako bi Dušan ostao u takmičenju.

Snežana je oštro demantovala ove tvrdnje i najavila tužbu, a Saša Popović takođe se oglasio i naveo da su u pitanju neistine. Kolege iz žirija pružile su podršku Snežani, a među njima je i Viki Miljković, koja kaže da mentori ne samo da ne uzimaju novac od kandidata, već oni njima finansijski pomažu kad je to potrebno.

"Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život 'Zvezda Granda'. Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu. Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbeđen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni i trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmičarima", poručila je Viki za "Kurir".

Viki Miljković o poslu sa Sašom Popovićem
ATA / Antonio Ahel 

Saša Popović je, podsetimo, bio besan kada je čuo optužbe eliminisanog kandidata i njegove majke.

"Ovo je kleveta bez pokrića. Da sam na Snežaninom mestu, tužio bih ih i dobio ih na sudu 1 kroz 1. Pod pretpostavkom da je ona to rekla i da je majka platila, kako bi Snežana došla kod mene i tražila da mali prođe? Ne sme niko od članova žirija da traži to od mene", istakao je Popović gostujući na "Kurir" TV.

On je tom prilikom dodao i da su mnoge javne ličnosti želele da se nađu u žiriju popularnog takmičenja, ali da je on zadovoljan sadašnjim sastavom koji čine Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac.

"Neće niko da ustane iz one stolice u žiriju. Ta stolica mnogo vredi. Imao sam u proteklih 10 godina pritiske i pevača, ali i glumaca i voditelja koji su tražili tu stolicu", naveo je Saša.

Neke od fotografija sa prošlogodišnjeg finala "Zvezda Granda" pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Modne kombinacije za finale 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna