Nermin Handžić iz Tešnja odneo je sinoć pobedu u takmičenju "Zvezde Granda", a uz njega je najsrećnija bila Viki Miljković. Mentorka je vodila mladog kandidata iz kruga u krug uz svesrdnu pomoć supruga, Dragana Taškovića Tašketa.

Nermin već ima dosta iskustva na sceni, ali ipak je, po njegovom mišljenju, Taške bio izuzetno zahtevan. "Po meni je Taške malo opasniji od Viki, ona je malo popustljivija", otkrio je momak u jednoj emisiji "Zvezde Granda Specijal". "Taške je u tom fahu koji ja pevam i hoće uvek da ispadne najbolje. Mora to da ispadne što bolje na sceni", ispričao je Nermin.

Ove godine je mnoge iznenadilo što se upravo folk našao u duelu sa rokenrolom u samom finalu takmičenja. Nerminov najveći suparnik je bio roker iz Makedonije Aleksandar Josifovski, kojem je mentor bio Đorđe David.
Folker je, prema rečima Saše Popovića, odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 glasova.

Nerko, kako ga mnogi zovu od milja, već ima u svom "spomenaru" značajne muzičke trenutke, a najdragoceniji je sigurno, nastup sa pokojnim Šabanom Šaulićem. "Do kraja života ću pamtiti da sam sa samo 10 godina pevao sa njim baš na ovoj sceni", izjavio je svojevremeno Nermin. "I Saša Popović je u više navrata pomenuo to da je Šaban rekao da sam ja najtalentovaniji klinac koga je čuo u ovom regionu", ponosan je novi prvak Granda.

"Vidi se da će to biti veliki pevač", kazao je Šaban čuvši malog Nermina u emisiji "Šou Fantastiko", a njihov zajednički nastup je pogledalo stotine hiljada ljudi.

U karijeri će Nerminu sigurno najviše pomoći Taške, dosad čovek "iz senke", a želja mladog Handžića je da dobije baš njegovu pesmu, kao i da otpeva duet sa Viki Miljković. 

Ko se, uz njih dvoje, najviše obradovao Nerminovoj pobedi, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Pobednik Nermin Handžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna