Tekst: Promo

Ako mislite da samo kad ste aktivni može doći do bolova, varate se, to se dešava čak i kada nemate nikakvu fizičku aktivnost. Kako je najbolje da sebi pomognete? Proverenim i 100% prirodnim preparatom!

Better nature je prirodni analgetik, pažljivo stvaran sedam godina kako bi zadovoljio potrebe širokog kruga pacijenata i sportista. Velimir Pajić, lekar i fizioterapeut je predano birao formulaciju i odmah je postala hit u Australiji. Velimir je počeo da ga koristi na Hopfman kupu, na najboljim teniserima sveta. Danas je ova krema dobro poznata velikoj zajednici udruženih zdravstvenih radnika i njihovih pacijenata koji žele nežan, ali izuzetno efikasan lokalni analgetik koji je 100% prirodno napravljen. Sadrži preko 20 različitih biljnih sastojaka i 4 aktivna biljna sastojka koji čine 20% sadržaja kreme.

1. Krema Better Nature.jpg
Promo 

Koristi se tako što se masažno utrljava na bolna mesta i u velikoj meri ublažava bolove i otoke:
•  u zglobovima, mišićima, vratu, kolenima,
•  bolove povezane sa osteoartritisom i artritisom, kod sportskih povreda.

Krema je blagih senzacija, produženog dejstva, pa mogu da je koriste i osobe sa osetljivom kožom. Prirodnog je mirisa i boje i ne masti odeću. Krema hidrira i neguje kožu.

Aktivni sastojci kreme uključuju: Kapsaicin, Arnica montanu, ulje Vintergreen, ulje Eukaliptusa, Kantarion i ulje Ruzmarina.

Poručite Better Nature kremu OVDE po ceni od 3.600 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana!

2. Better Nature krema.jpg
Promo