Muzički mag Saša Popović pre nekoliko godina se penzionisao, ali nije prestao da radi. I dalje vodi glavnu reč u "Grandu", a muzičko takmičenje "Zvezde Granda", čija je 16. sezona trenutno u toku, već više od deceniju i po je najpopularniji šou ovog tipa u regionu.

Pored toga, Saša je novac uložio i u nekretnine, zatim obezbedio svoju porodicu, ćerki i sinu kupio je stanove, a sada je otkrio i koliko tačno iznosi njegova penzija.

"Sa ovim povećanjem penzija mi je 102.000 dinara. Ali, vidite, ja dvadeset i kusur godina imam veliku platu i velike sam doprinose plaćao", rekao je za "Kurir" Popović, koji je zatim ispričao i na šta troši novac od penzije.

sasa popovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake", rekao je Saša.

Popović je iznedrio mnoge zvezde, a kako kaže, uvek se trudio da svim mladim pevačima pristupi na drugarski način.

"Moj odnos je profesionalan i kolegijalan. Nikad se nisam trudio da budem onaj pravi direktor i da im kažem: 'Slušaj, ti moraš ovo ili ono'. Pitajte svakog pevača da li sam pretio, vikao ili se nepristojno ponašao. Prema svima sam se od prvog dana postavio kao da sam im drug i da smo zajedno odrasli", iskren je Saša, koji priznaje da ga je razočarao jedino Milan Stanković, koji je pre nekoliko godina odlučio da napusti "Grand" produkciju.

Čime se Milan Stanković bavi
Instagram/Milan Stanković 

"Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: 'Direktore, ja neću više da budem u 'Grandu', hoću da raskinem ugovor.' Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: 'Direktore, ja neću da budem zbog toga i toga'", ispričao je Popović za pomenuti list.

Deo luksuzne vile u kojoj Saša Popović živi sa suprugom Suzanom Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna