Na modne kombinacije Snežane Đurišić retko kad ima negativnih komentara. Pevačica se oblači uglavnom svedeno i elegantno, a poznato je i da pomalo kuburi s viškom kilograma.

Ni ona to ne krije, pa je više puta govorila i kako je uspela da dotera liniju. Sada je pokazala novu, vitkiju figuru i odlučila se za smelu haljinu bez rukava, ali su obožavaoci na Instagramu bili podeljenih mišljenja.

Svetloplava osnova tkanine lepo istiže Snežanine oči, a "ruska kragna" je dobar izbor uz kosu podignutu uz punđu. Međutim, haljina je pripijena uz telo, otkriva ruke i mnogi kažu da je pevačica "mogla i bolje".

"Ipak je ovo letnja haljina" i "Deluje nezgrapno", neki su od komentara. "Možda je samo nespretno napravljena fotografija", reči su jedne obožavateljke.

Snežana se trudi da nema prevelike oscilacije u kilaži. Svojevremeno je priznala da je morala smrša čak 21 kilogram, a to je uspela zahvaljujući specijalnoj ishrani.

"Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi pa sam dva meseca jela samo lubenice i pila sok od njih", objasnila je tokom jednog televizijskog gostovanja.

Druga modna izdanja Snežane Đurišić pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Modne kombinacije popularne pevačice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna