Rođendan sina Dragana Stojkovića Bosanca prilika je da vidimo celu porodicu na okupu. Tu su, uz slavljenika Aleksandra i svima poznatu ćerku Džidžu, i supruga Dunja za koju kažu da se godinama ne menja.

Jedino što je žena popularnog muzičara promenila je boja kose, a linija i stil ostaju isti, kao i i odnos prema pojavljivanju u javnosti.  Njen muž je već dugo u Zvezdama Granda, a pre toga je izgradio veliku karijeru. Ipak, Dunja je stalno u drugom planu i to joj, čini se, najviše odgovara. 

"Oduvek sam znao da je ona prava", kazao je Bosanac jednom prilikom, a baš njen odnos prema popularnosti mu se posebno dopada.

"Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti", rekao je Stojković svojevremeno.

dragan stojkovic bosanac zena slavica
Insstagram / d.s.bosanac_official 

Nije tako daleko ni pola veka njihovog braka, a zasad imamo prilike da ih vidimo kako slave sa sinom. 

"Na ručku sa porodicom, a našem Aci srećan rođendan", napisao je Bosanac. Za njega isto kažu da se godinama ne menja, a više fotografija kao i detalje u domu pogledajte u galeriji slika!

Instagram / d.s.bosanac_official Uživa sa ženom i decom!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna