"Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca", reči su Nataše Tapušković koju je publika upoznala i zavolela otkako je zaigrala na filmu pod devojačkim prezimenom Šolak.

Lepa glumica je danas majka Dejne i Đurđe i uživa u skladnom braku sa teniskim trenerom Vukom Tapuškovićem, ali njen život je od detinjstva bio turbulentan. Neke rane su zacelile tek kad je dobila decu.

Popularna Kruševljanka, koja se probila ulogom u filmu "Lajanje na zvezde", pamti detinjstvo po tužnim momentima koje je preživljavala kao dete razvezdenih roditelja. Kaže da među njima nije bilo velike svađe ni teških reči, ali je ona doživela veoma emotivno gubitak skladne porodice.

natasa tapuskovic.jpg
Youtube / Radio-televizija Vojvodine 

"Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo", ispričala je svojevremeno Nataša. "Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro", ispričala je Nataša. To se promenilo tek kad je i sama dobila decu.

Od malena je osećala veliku naklonost prema deci pa je znala i da dovede mališane iz komšiluka kući da ih čuva. Možda je baš to pomoglo i u situaciji kad je, pod pritiskom okolnosti, otišla u Italiju i tamo postala bebisiterka.

natasa tapuskovic damir devisagic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Kako je došlo do toga da već oprobana glumica napusti Srbiju? "Za vreme bombardovanja nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom", priča Natašal.

Ona je za samo mesec i po dana savladala jezik i zaposlila se kao dadilja u Bolonji. "Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala", priča glumica. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim", tvrdi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna