Vuk Kostić je "tiha patnja" ženskom delu publike, ali čini se da je srce popularnog glumca definitivno "zauzeto". Poslednja njegova "javna" veza bila je sa voditeljkom Anom Mihajlovski, ali je ova ljubav okončana u vreme početka pandemije.

Najduži partnerski odnos je imao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin. Zajedno su bili skoro pet godina i važili za najpopularniji par na našoj javnoj sceni.

Veza im je često bila turbulentna, živeli su jedno vreme zajedno, ali onda je sve puklo 2015. godine. Glumica se, kao što je poznato, udala za košarkaša Miloša Teodosića, s kojim ima dvoje dece.

Sada je i Vuk izjavio da je spreman da ima decu. "Voleo bih da uskoro postanem tata, sad sam već u fazi da sam potpuno spreman za to.

Otac Vuka Kostića
ATA / Antonio Ahel 

Bio bih presrećan da uskoro stvorim svoju porodicu, jer sam odrastao u porodici punoj ljubavi i razumevanja, to sam gledao čitav život", kazao je za magazin Gloria. Kaže da bi bio presrećan da bude onakav otac kakav je njegov bio meni.

Podsetimo, Vuk je sin pokojnog glumca Mihajla Kostića Pljake, člana Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Poslednju ulogu odigrao je kao Milutin Nedić u seriji "Đeneral Milan Nedić", 1999. godine.

"Kad bih bio kao moj otac, mogao bih da kažem da sam uradio roditeljski zadatak na zavidnom nivou. Emotivno sam ispunjen, ljubav mi je najbitnija, ali bih detalje zasad ipak zadržao za sebe. Kažu da sreća voli tišinu", tajanstven je Vuk.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna