Prošlo je godinu dana od venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc, ali ne prestaje da se govori o problemima koj su ga pratili. Različiti organizatori su im otkazali saradnju, a nakon što ih je mladin otac tužio, rešili su da uzvrate udarac i otkriju neki od bizarnih zahteva sa kojima su se susreli.

Organizacija venčanja koštala je oko tri miliona funti, a ćerka milijardera i sin sportske legende i poznate dizajnerke, napravili su pravi šou oko najvažnijeg dana u životu. Naizgled elegantno venčanje bilo je prepuno problema i drame, što je otkriveno u šokantnoj tužbi na 188 stranica koja je podignuta na Floridi.

Pandorinu kutiju otvorio je mladin otac Nelson Pelc sa tvrdnjom da organizatori nisu mogli da ispune visoka očekivanja gostiju njegove ćerke. Tvrdio je da su postajali ogromni propusti i tražio da mu vrate  132.000 funti depozita. Međutim, Braghin i Grijalba odlučile su da uzvrate udarac i odgovore protivtužbom! Dve organizatorke su Nikolinog oca nazvale "milijarderom nasilnikom' i podnele protivtužbu sudu u Majamiju zbog kršenja ugovora i uplitanja u poslovni dogovor. Također, tužba se odnosi i na samu Nikolu, njenu majku Klaudiju i dizajnera venčanja Rišija Patela od kojih traže odštetu od najmanje 41.000 funti, plus troškove. Rešile su da otkriju i stvari koje su mlada i njena majka probale da sakriju od porodice Bekam.

Nikola je navodno potrošila 85.000 funti na venčanu frizuru i šminku, a iznos je bio tajna i za gospodina Pelca, a gospođa Pelc zamolila je planere da čuvaju tajnu i ne govore njenom supurugu o iznosu koji je ćerka potrošila jer bi, kako je rekla,  je "ubio i bio bi jako ljut'.

"I Klaudija i Nikola insistirale su na tome da Viktorija Bekam ne sazna ni za kakve interne propuste u vezi s planiranjem venčanja njenog sina, uključujući i greške sa spiskom zvanica", stoji u sudskom podnesku. Pelcovi nisu želeli da Bekamovi saznaju za propuste, a Nikola je priznala da nema poverenje u svog izabranika.

"Ne verujem Bruklinu s ovim. Treba pitati pomoćnika. On nema pojma. Samo nagađa.', rekla je navodno Nikola.

Organizatorke venčanje tvrde da su radile 17 sati dnevno kako bi udovoljile zahtevima svojih klijenata, kao i da je Nikola insistirala na posebnoj nijansi cveća i nije mogla da shvati kako se jedan cvet po nijansi može razlikovati od drugog.

Fotografije sa venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna