Prošlo je skoro godinu dana otkako su se Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali u Palm Biču, ali drama oko venčanja se nastavlja.

Sada, otac Nikole Pelc Bekam, milijarder Nelson Pelc tuži jednog od tri organizatora venčanja, jer kako kaže, nisu ispunili visoka očekivanja gostiju njegove ćerke.

Dokumenti do kojih je došao "The Daili Mail" pokazuju da su Pelc i Bekam promenili tri različita organizatora venčanja, a Neslon tuži firmu "Plan Design Events" koja odbija da mu vrati depozit od 159.000 dolara. Par je ih je angažovao nakon što je otpustio svog prvog planera, Prestona Bejlija, koji je planirao venčanje Ivanke Tramp i Džareda Kušnera.

Pelcovi su na kraju angažovali Mišel Rago da sprovede svoje planove za venčanje, ali je otac navodno morao da plati "znatno veću naknadu zbog vremenskog okvira u poslednjem trenutku.

U tužbi, Pelc tvrdi da "Plan Design Events" nisu mogli da podnesu očekivanja VIP liste gostiju, koja je sadržala više od pet stotina ljudi, uključujući brojne poznate ličnosti, sportiste i druge uticajne pojedince, koji su putovali iz celog sveta kako bi prisustvovali venčanju.

Nikola je u tužbi opisana kao svetski poznata glumica koja je glumila u blokbaster filmovima i televizijskim emisijama.

Porodica Pelc kaže da su vlasnici "Plan Design Events-a" preuveličali svoje sposobnosti u pogledu svog iskustva, stručnosti i sposobnosti planiranja venčanja.

Nikola je nosila haljinu koju je dizajnirao Valentino, koju je nadgledao kreativni direktor Pjerpaolo Pičioli, za koju se procenjuje da košta više od 100.000 dolara. Par je navodno potpisao predbračni ugovor nedelju dana pre venčanja, sa namerom da zaštiti bogatstvo obe porodice. Smatra se da su Bekamovi teški najmanje 380 miliona dolara, a Nelson Pelc čak 1,3 milijarde dolara.

Usred svadbene drame, kružile su glasine o svađi između Nikole i njene svekrve Viktorije Bekam.

"Viktorija nije zadovoljna emotivnim izborom svog sina. Nikola joj nije dopustila da se uključi u planiranje vjenčanja. Ne mogu da se podnesu, čak i ne razgovaraju", rekao je za "Page Six" izvor blizak porodici i istakao da Viktorija i Dejvid skoro ne razgovaraju sa sinom.

Fotografije sa venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna