Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali u Palm Biču pre gotovo godina dana. Iako se sudeći po fotorgafijama koje je javnost imala priliku da vidi ceremonija činila bajkovitom, pratile su je mnogi problemi. Prvo se govorilo da mlada bila u svađi sa poznatom svekrvom Viktorijom Bekam zbog venčanice. Iako je prvobitno bilo dogovoreno da Nikolu obuče Viktorija to se nije dogodilo, ali porodica je uspela da izgladi ovu nesuglasicu. Potom je mladin otac, milijarder Neslon Pelc tužio jednog od organizatora venčanja jer, kako je istakao, nisu ispunili visoka očekivanja gostiju njegove ćerke.

Pelc i Bekam promenili tri različita organizatora venčanja, a Neslon tuži firmu "Plan Design Events" koja odbija da mu vrati depozit od 159.000 dolara. Par je ih je angažovao nakon što je okončana saradnja sa prvim planerom, Prestonom Bejlijem, koji je planirao venčanje Ivanke Tramp i Džareda Kušnera.

On se sada oglasio i istakao da je zbog obaveza otkazao saradnju mladom paru. Njegov prebukirani raspored nije se uklapao u odabrani termin para Peltc-Bekam pa nije osećao da može da ispuniti sve želje luksuzne ceremonije iz snova.

Ipak, Bejli je zaslužan za organizaciju njihove zabave povodom veridbe pa je iz prve ruke dobio uvid o kakvoj je porodici reč. "Sve najbolje mogu da kažem o Pelcovima i Nikoli. Nije bilo zle krvi. Oni su dragi ljudi i važni su mi. Nikola je bila sjajna", rekao je on.

Fotografije sa venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna