U jeku glasina kako jeViktorija Bekam u ratu sa snajom Nikolom Pelc, mlada milijarderka udata za njenog sina se oglasila na Instagramu.

"Odrasla sam sa sedmoro braće i sestara i uz veoma stroge roditelje", poručila je lepotica. "Zbog njih sam očvrsnula, iskovali su me tako jaku da ne dam da me drugi gaze niti da me povređuju.

Zato sam oko sebe podigla jedan zid, kako bi se zaštitila, naročito u ovoj industriji. Svi mi imamo dane kad se zbog drugih ljudi osećamo loše i sasvim je ok biti povređen.

nikola pelc bruklin bekam.jpg
Instagram / nikolapeltz 

Međutim, ja nikad ne pokazujem tu stranu i zato sad želim da pokažem da je i ja imam."

Nikola je poručila fanovima da ih mnogo voli i da veoma ceni njihovu podršku. "Mnogo mi znači što ste tako pažljivi prema meni na mojoj stranici, želim da znate da vas vidim, da vas čujem i da mi to mnogo znači", kaže žena mladog Bruklina.

Podsetimo, njih dvoje su se venčali pre nekoliko meseci i svi su bili iznenađeni što Viktorija nije kreirala venčanicu za svoju snaju. Navodno je Nikola insistirala na tome da je Viktorija neće zaseniti i otad je počeo "hladni rat".

Na zabavi uoči venčanja, govorio je Dejvid i lično se obratio snaji. "Toliko te volimo, uzbuđeni smo što ćeš biti član naše porodice", poručio joj je. Viktorija je izgledala ledeno kao uvek, ni na jednoj slici se ne osmehuje, pa je opravdala svoj nadimak "ledene kraljice".

Dejvid i Viktorija, inače, imaju tri sina - Bruklina, Romea i Kruza, kao i ćerku Harper koju otac, takođe, obožava. Ona je bila deveruša na Bruklinovom venčanju, a kako je izgledala ova glamurozna svadba pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Izvor: Lepa&Srećna