Ana Bebić krajem 2017. godine udala se za supruga Ivana Đolića, sa kojim je 2018. dobila starijeg sina Matiju, a potom 2020. i mlađeg Andriju. Na nekoliko godina povukla se iz javnosti i potpuno se posvetila porodici, da bi se sada ponovo vratila na scenu.

"Konačno sam dočekala svojih pet minuta, trebalo mi je vreme da shvatim da nisam samo mama, već Ana Bebić koja se bavi muzikom. Imam vremena i za decu i za svoj posao, na meni je sad samo da uživam. Više nemam taj pritisak, došla sam do stadijuma da uživam u svojoj muzici. To je zapravo vežba, trebalo mi je vremena da ispitam teren i sad gde god da se nađem, mislim da mogu da vladam situacijom, što je super", ispričala je pevačica u emisiji "Praktična žena".

Ana je istakla i da se njen posao ne razlikuje od zanimanja drugih žena, osim po drugačijem radnom vremenu, kao i da i ona ima brige koje mora da ostavi kod kuće kad stane pred publiku.

"Sve je to jako veliko opterećenje, šta ja krijem kod kuće i kako sam raspoložena, to niko ne sme da primeti. Moja glava radi trista na sat, da li je onaj u desnom ili levom kutku ok, šta kažu vlasnici, a dete možda ima temperaturu. Ali ne, ne žalim se, sve je to krasno, normalno", rekla je ona.

Pevačica je svojevremeno otkrila i sa kakvim problemima se suočavala u prvoj trudnoći.

"Bila sam u krevetu, imala sam konstantne mučnine, smetao mi je stomak, nije mi bilo do života… Kad su došli lakši meseci - peti, šesti i sedmi, bila sam van kreveta, ali sam poslednja dva gledala doručak, a doručak gledao mene. U porodilište sam otišla sa devet kilograma više, a izašla sa manjom kilažom nego pre trudnoće. To je bio plus, ali devet meseci je bilo naporno. Na kraju se isplatilo jer sam dobila najlepši poklon. Znam da će naše dete imati najboljeg tatu. Na početku trudnoće bila sam prilično teška, i kad me je takvu istrpeo, nema dileme da će u svemu biti uz mene. Oboje smo želeli da postanemo roditelji, što nas je, pored velike ljubavi, spojilo do kraja", istakla je jednom prilikom.

Još fotografija Ane Bebić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anabebic_, Instagram/IdaPrester Ana Bebić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna