Odlazak Siniše Mihajlovića ostavio je veliku prazninu. Porodica i bliski prijatelji ne mire se sa činjenicom da Mihe više nema. Njegova supruga Arijana bila uz njega do poslednjeg daha, o čemu je govorio i Sinišin brat Dražen.

Lepa Italijanka u novembru je najavila da osniva novi modni brend koji će nositi ime Lemiha. O tome je i ranije maštala, ali sa Mihinim odlaskom ostarenje njenog sna dobila je dodatnu vrednost.

Da pronađe utehu nakon smrti životne ljubavi Arijani pomažu deca, unuka i brojni prijatelji. Često objavljuje zajedničke slike, a sada je otkrila da tuguje u samoći.

“Teško mi je da izrazim svoje emocije... To je moj stil, moj život, koji nikome od vas nije poznat. Volim da me uvek vide nasmejanu, jaku, našminkanu i dobro obučenu, a u stvari moje srce plače, posebno kada sam sama. Ovo je način na koji ja tugujem. Ne znam da li je ispravno ili pogrešno, ali to sam ja”, poručila je Arijana Mihajlović, uz fotografiju na kojoj je nasmejana, sa jakom šminkom i u garderobi veselih boja.

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra, posle duge bitke sa leukemijom. Bolest mu je otkrivena slučajno, kad je otišao na testiranje koje je redovno obavljao nakon smrti oca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna