Princ Hari je istakao da brine o svojim bratancima jer smatra da će se jedno od njih osećati baš kao što se on osećao čitavog života - senka, plan B, podrška. Od prvog dana svog života bilo mu je jasno da je njegova uloga da pomogne, i kako on tvrdi, donira organe, ukoliko se njegovom starijem bratu Vilijamu, budućem kralju Ujedinjenog Kraljevstva nešto dogodi.

"Iako smo Vilijam i ja razgovarali o tome jednom ili dva puta, iako mi je on vrlo jasno dao do znanja da njegova deca nisu moja odgovornost, još uvek osećam odgovornost znajući da će od to troje dece, barem jedno završiti kao ja, 'rezervni'. I to me boli i brine", rekao je Hari nedavno.

Vilijam jeste rekao bratu da nema potrebe da brine o njegovoj deci, ali čini se da je razmislio i u dogovoru sa suprugom Kejt Midlton doneo odluku vezanu za princezu Šarlot.

kejt midlton princ dzordz vilijam sarlot luj
Profimedia 

Kako u svojoj novoj kolumni piše novinar Ričard Eden, koji pomno prati sve vezano za kraljevsku porodicu, ono što javnost najviše zanima odnos je prema princezi Šarlot.. Iako ima tek sedam godina, očekivanja za tu devojčicu su itekako velika, jer ona je ipak britanska princeza i sestra budućeg kralja.

 "Prema onome što ja čujem, princ i princeza od Velsa žele da sedmogodišnja Šarlot odraste s jasnom idejom da će imati pravi posao, a ne da će ostati radni član kraljevske porodice", tvrdi Eden, koji se time zapravo poziva na odluku kralja Čarlsa III, koji ima viziju o smanjenoj monarhiji. Istom se idejom vodi i njen otac, princ Vilijam, koji će isto tako jednog dana postati britanski kralj.

Sve vezano za princa Džordža je dobro poznato jer se prestolonaslednik priprema za tron od malih nogu, a nejasna je sudbina njegovog mlađeg brata, princa Luisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna