U subotu će se održati oproštajna utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u čast Siniše Mihajlovića. Dražen, brat fudbalskog asa pozvao je sve koji su Sinišu voleli i poštovali da dođu da se oproste od njega. Sa bolom u glasu prisetio se njihovog detinjstva.

"Odrasli smo u velikoj porodici koja je pripadala srednjem staležu. Imali smo jednu sobu u kojoj smo delili jedan krevet do moje 14. godine, kada sam otišao na školovanje u Zagreb", rekao je Dražen koji nije uspeo da zadrži suze. Prisetio se i teške situacije u kojoj je Sinišin najbolji prijatelj izbacio njihove roditelje iz rodne kuće.

"Potičemo iz mešovitog braka. Bilo je dosta problema kada se zaratilo u našim krajevima. Majkina porodica nije podržavala to što je ona udata za pravoslavca. Nikada pre toga nismo osetili nešto tako, uvek smo bili Jugosloveni, ali onda je, nažalost, došlo do podela i u porodici, ali i među prijateljima. Najteže je bilo našoj majci koja je bila na dve strane. Naravno, ona je odlučila da bude uz svoju porodicu i da krene za svojim sinovima i mužem, ona je osetila najveći teret. Ona je jaka žena", kazao je Dražen u emisiji „Kec na jedanaest“ i naglasio koliko je zahvalan Arijani koja je uz njegovog brata bila do poslednjeg trenutka.

arijana mihajlovic sahrana sinise mihajlovica 0745571199-min.jpg
Profimedia 

"Moram da iskoristim priliku da još jednom zahvalim Sinišinoj supruzi Arijani za sve što je učinila za sve ove godine dok je bio u bolnici. Ona je svaki dan provela pored njegovog kreveta. To može samo neko ko nekoga iskreno voli. Izabrao je pravu ženu. Ona je jedna divna majka, bila je divna supruga, za nju imam samo reči hvale.

Siniša se nikada nije stideo skromnog detinjstva i odrastanja, a jednom prilikom se prisetio kako je delio bananu sa bratom.

"Danas živim dobro, ali znam kako je kada imate malo da jedete. Kao dete sam voleo banane, ali nismo imali novca. Majka mi je kupila jednu i morao sam da je podelim s bratom. Jednom sam joj rekao da ću da kupim kamion banana kada se obogatim i da ću sve da ih pojedem. Danas idem u restorane biram najbolja jela. Pijem dobra vina, ali ništa nikada neće nadamašiti ukus tih zalogaja banana. Zato mi ništa nije nedostajalo kod roditelja, a bogatsvo koje ću ostaviti svojoj deci nije ekonomsko, već su u pitanju vrednosti i učenja. Iskrenost, odanost, požrtvovanost. Moraće da se oznoje i prezime im neće biti dovoljno", ispričao je legendarni Siniša pre nekoliko godina.

sinisa mihajlovic 0661980538-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

U subotu će se održati oproštajna utakmica u čast Mihajlovića između Crvene zvezde i Vojvodine, a osim detnjistva i odrstanja sa Sinišom, Dražen se prisetio i kako su se Željko Joksimović i njegov brat upoznali još davne 2007. godine.