"Ljubavi, ja sam ti obećala", piše Arijana svom Siniši Mihajloviću. Poruka je objavljena na njenom Instagramu na dan kad je preminuo čovek kojeg je volela 26 godina.

"Ja ću da vodim računa o njima, ne brini", nastavlja ona u opisu uz porodičnu sliku, na kojoj su nasmejani, uz petoro dece koje je lepa Italijanka rodila slavnom fudbaleru. "Oni su naše najveće remek-delo. Nikad nećemo prestati da se volimo."

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra, posle duge bitke sa leukemijom.Bolest mu je otkrivena slučajno, kad je otišao na testiranje koje je redovno obavljao nakon smrti oca. Pokojni Bogdan Mihajlović je, naime, preminuo od raka pluća, u 69. godini.

Arijana je bila uz Sinišu u najtežim trenucima njegove borbe sa bolešću. On je uspeo da je pobedi čak dvaput, a nekadašnja TV voditeljka je uvek naglašavala da muža neizmerno poštuje i zbog te njegove ogromne snage. Svoj posao ona je napustila upravo da bi se posvetila mužu i porodici.

"Najvažnija stvar u vezi u paru je poštovanje... Veoma te poštujem, zbog svega sa čim si se suočio u životu i zbog načina na koji si uvek brinuo o svojoj porodici", napisala je jednom prilikom na Instagramu. Njene slike sa Mihom oduševljavale su i njene pratioce i Sinišine obožavaoce.

"Bila si divna supruga... Uvek uz svoju, i izvini što to kažem, takođe, i našu ljubav... Mi u Laciju to nikada nećemo zaboraviti", napisao joj je jedan navijač tima u kojem je Siniša igrao šest sezona.

Arijana je s velikom ljubavlju dočekala i unuče koje im je podarila ćerka Virdžinija. "Ljubav se ne meri, ljubav se prosto daje", pisala je o bebici Violante, a setan pogled u unučicu otkriva da je i sama bila spremna da rodi još jedno. Miha je nedavno priznao da je Arijana zatrudnela u 50. godini, ali je ova trudnoća izgubljena.

Kao što se Siniša borio za život, tako se i njegova žena borila za njega, ali i za svoju decu, porodičnu slogu, mir i svoju sopstvenu snagu. Pre nekoliko nedelja pokazala je i novog kućnog ljubimca, priznavši da je mali pomeranac tu kako se ona "ne bi osećala sama".

Prvog novembra, ona je najavila da osnivaju novi modni brend koji će nositi ime Lemiha. Bilo je to ostvarenje njenog sna, a nije tad znala da će nadimak njenog muža, legendarnog fudbalera, uskoro postati znak koji im on ostavlja u nasledstvo.

Kada je kobnog 16. decembra u 6.30 objavila odlazak svog muža nije imala snage da nešto sama kaže. Odabrala je Šekspira, jedinog koji može da opiše ljubav kakvu su njih dvoje imali: "Kad više ne budeš deo mene, od sitnih zvezda ću načiniti tvoj lik na nebu, toliko lep, da će se čitav svet zaljubiti u noć i prestati da obožava sunce."

Siniša je sahranjen 19. decembra, u Rimu, a na poslednji počinak ispratili su ga porodica i stotine prijatelja i kolega, kao i hiljade navijača i obožavalaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna