Košarkašica Milica Dabović u najtežem periodu svog života, kada je pretrpela nasilje od bivšeg partnera, posećivala je psihoterapeuta, a te seanse su joj pomogle da nastavi život uzdignute glave.

"Moram da kažem da sam išla. Tvrdim da sam uvek bila najgora za samu za sebe. Mislila sam da radim pravu stvar, a nisam. Sada, nisu mi potrebne psihoterapije jer sam umirila svoj život. Kada sam pretrpela nasilje, a to nije bilo samo jednom, imala sam pametne prijatelje koji mogu da mi daju savete. Međutim, u jednom trenutku, osetila sam potrebu da treba da idem i da čujem tu drugu stranu kakvim putem treba da krenem. Sve se dešava sa razlogom i u pravo vreme", rekla je Milica za "Blic".

milica dabovic 5.jpg
TV Kurir 

Najponosnija je na sina Stefana, a sa njegovim ocem, koji ju je, kako tvrdi, više puta obmanuo i prevario, nema nikakav kontakt.

"Ne. Čovek nije poželeo 5 godina da vidi svoje dete. Molio me je jednom da vidi dete i da mu oprostim sve greške i opet ukrao iz stana ta kolica. Nažalost, nisam znala kakav je. Stefan zna da tate nema. Pitao me je jednom, rekla sam mu istinu. Ako poželi da ga potraži, izvoli srećo mamina. Ako je to ono što ti želiš, naći ćemo ga. Uzećemo inspektora pošto niko živi ne može da ga nađe", iskrena je bila sportistkinja, koja kaže da sada može da je rastuži jedino bolest ili gubitak dragih osoba.

Ljubavni život Milice Dabović
Youtube/Print/KurirTV 

"Posle svega što sam prošla u životu, jedino može da me rastuži kada je neko bolestan. To ne volim i toga me je stvarno strah. Strah me i od smrti roditelja. Ne znam kako bih sutra bez njih, treba mi toliko snage da nastavim svoj život tad. Lepo je što ljudi vide da se smejem čak i kada mi je najteže, ali to je moj karakter", rekla je Milica, koja je juče proslavila 41. rođendan.

"Osećam se savršeno u svojoj koži. Ne pijem alkohol, kafu, gazirane sokove, ne pušim cigarete. Radim na sebi i treniram. Nemam mržnju u sebi, možda je i do toga. Nikada nisam zabadala nos gde mu nije mesto ili osuđivala nečiji život, a da ga ne znam", zaključila je.

Još fotografija Milice Dabović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna