Život Siniše Mihajlovića potpuno se promenio 2019. godine kada je saznao da boluje od leukemije. Rođeni borac tri godine je uspevao da bude jači od bolesti. Posle transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, činilo se da se uspešno oporavlja, a pre nekoliko meseci opaka bolest se vratila.

"Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete", rekao je fudbalski as u martu kada je i zamolio za privatnost.

Siniša je o onome što proživljava uvek govorio otvoreno i bez ustezanja. Tako je 2020. godine nakon što se činilo da je pobedio bolest priznao da često plače, ali i da je sanjao svoju sahranu.

"Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju. Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude. Pre toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudi", ispričao je u intimnoj ispovesti za Skaj 2020. godine.

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića
Proffimedia 

"Sanjati svoju sahranu nekoliko puta je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbu. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome jer bez toga bih bio hrabar, ali ne bih uspeo", rekao je Siniša koji će biti sahranjen u Rimu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna