Šaban Šaulić nastradao je 17. februara 2019. godine u saobraćanoj nesreći u Nemačkoj. Iza sebe je ostavio nebrojeno mnogo hitova, ali i porodicu koje je neutešna zbog njegove smrti.

Kako su se danas navršile četiri godine od tragične pogibije zvezde njegovi najmiliji su se okupili u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju da mu još jednom odaju počast.

Prva je na groblje stigla Gordana Šaulić, i ćerka Sanela sa sinom Lukom, a ubrzo posle njih došli su i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. 

Ćerka Ilda nije bila u mogućnosti da dođe ali je Instagramu podsetila koliko je ovaj dan tužan za celu porodicu.

"Četiri godine godine duge, godine bola, godine tuge", napisala je pevačica, a dan očeve smrti obeležio je i Mihajlo.

"Toliko lepih stvari nismo dočekali zajedno, ne znam koje reči mogu opisati ova osećanja… živiš a nedostaješ", napisao je on.

Amir Hamzagic/ATAImages Pomen Šabanu Šauliću

Ilda je priznala koliko se promenila za ove četiri godina otkako je bez oca.

"Kada čujem njegov glas i kada ga vidim, vrati se film na taj trenutak. Emocije su uvek jake. Četiri godine je prošlo mada taj gubitak ne jenjava i ne verujem da će to sa godinama da se promeni, ali eto život ide dalje", rekla je Ilda i dodala:

"Ja sam se promenila za ove 4 godine, moji stavovi i odluke. Sve se u trenutku promenilo, drugačije sada gledam na sebe i na porodicu. Život nije čekaonica, nikada ne znamo šta može da se desi sutra. Tako da treba da se živi punim plućima i da iskoristimo sve ono što nam je dato jer nikada ne znamo šta nas čeka sutra", rekla je za Kurir TV Ilda.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna