Nakon sinova Luke i Leona, porodica Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera biće uvećana za još jednog člana, a oni su srećne vesti nedavno podelili sa čitavim svetom.

"Dobro se osećam, mnogo smo srećni, nadali smo se ovom i dugo smo krili, sada smo objavili", rekla je sa širokim osmehom na licu trudna Ana Ivanović prilikom uključenja u emisiju "Novi dan" na TV "N1".

Iako je završila profesionalnu tenisku karijeru, Ana je i dalje uspešna poslovna žena, a trenutno je posvećena privatnom biznisu - sopstvenoj liniji prirodnih kozmetičkih prozivoda.

"Od svoje pete godine se bavim tenisom i navikla sam da radim. Sa decom ima dosta posla i obaveza, ali vollim da imam nešto svoje i san mi je bio da pokrenem kozmetičku liniju. Za sada ide sve dobro, uporedo balansiram. Dok sam igrala, uvek sam želela da koristim nešto organsko, to je i moj stil života, a imala sam problema da nađem proizvode koji su ispunjavali moja očekivanja", objasnila je Ana kako je došlo do toga da uđe u svet industrije lepote.

Stariji sin popularnog para, Luka, sledećeg meseca proslaviće peti rođendan, dok će mlađi Leon u avgustu napuniti 4 godine. Ana i Bastijan trude se da što kvalitetnije provode vreme sa sinovima, te se u njihovom domu digitalni uređaji koriste minimalno.

"I u krugu moje porodice televizor je bio isključen, da pričamo dok ručamo… Limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa njima, ajped nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom, da ih čujemo i razumemo", objasnila je Ana, kojoj sinovi ne traže mobilni telefon na korišćenje.

"Mi organizujemo dan dinamično, dosta vremena provodimo napolju… Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima… Oni, iskreno, i ne traže jer ne znaju za to", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia U braku od 2016.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna