Pevač Šaban Šaulić koji nastradao 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći uživao je u praznicima. Koliko god da je imao obaveza i zakazanih nastupa, Božić je uvek provodio kod kuće sa porodicom. Poštovali su se svi običaji, koje sada njegova deca, prenose na njihove naslednike. Šabanova udovica, Gordana ne krije koliko je usamljena otkako je ostala bez životnog saputnika.

"Usamljeno. Praznici su bili vreme koje smo uvek provodili jedno pored drugog, gde god bili i kakve god obaveze imali. Sada deca i unuci naravno čine sve da mi ulepšaju dane, ali oni imaju svoje obaveze", rekla je Goca koja će 2022. godinu pamiti po saznaju da će ponovo postati baka.

"Pamtiću je pre svega kao godinu u kojoj smo kao porodica bili zdravi i na okupu. U poslednjih nekoliko godina postali smo svesniji, nego ikad, koliko je zdravlje najbitnije. Bilo je mnogo lepih trenutaka, naročito saznanje da ću opet biti baka i Mihajlovo i Marinino venčanje, ali uvek nad svime postoji senka sete što Šaban nije tu i što nije dočekao da zajedno delimo te radosti", rekla je za "Blic" Šaulićeva koju je nedavno neizmerno obradovala vest da jedna ulica u Krčedinu u kom je Šaban obožavao da provodi vreme nosi ime po njemu.

"Šaban je obišao ceo svet, ali uvek je jedva čekao da se vrati svojoj oazi mira koju je stvorio u Krčedinu. Zato sam srećna što će se njegovim imenom zvati ulica kojom smo svi rado prolazili", rekla je za "Kurir" Šabanova supruga Gordana Šaulić i nastavila:

Gordana Šaulić proslava Božić sa setom
ATA / Antonio Ahel, Kurir / Tamara Trajković 

"Istovremeno sam i ponosna jer je dobio priznanje kakvo zaslužuje upravo od ljudi iz mesta u kom je proveo neke od najsrećnijih trenutaka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna