Jedna od najvećih želja Šabana Šaulića - da oženi sina Mihajla - ispunila se tek danas, a legendarni pevač je bio u mislima svih svatova. Raspoloženje porodice najbolje je izrazila Šabanova udovica Goca koja je izjavila:

"Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", kazala je Goca za Kurir.

ilda saulic goca.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Okupljanje svatova je izazvalo veliku pažnju okupljenih novinara, jer su se pojavila poznata imena srpske estrade. Tu je bila Šabanova kuma Zorica Brunclik, s mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali i u pratnji ćerke i zeta, kao i Hasan Dudić, Rade Vučković, i mnogi drugi.

Prema rečima voditelja Zorana Pejića Peje, Goca je preuzela na sebe organizaciju svadbe kako bi sve bilo onako kako bi i sam Šaban želeo.

"Šaban je bio vrlo veseo na svadbama ćerke Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi Mihajla", ispričao je novinarima Peja. "Mi, njegovi prijatelji, potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu", kazao je.

mihajlo saulic svadba 6 peja 2.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Šabanova ćerka Ilda je bila među najveselijima. "Danas ćemo slaviti i to što nam u porodicu stiže i prinova - još jedna devojčica", kazala je Ilda za "Premijeru vikend specijal". "Pevam od ranog jutra i tek ću pevati", kazala je nasmejana pevačica.

Mladenci su zadovoljni pozirali novinarima, a prvi ples su odigrali uz Šabanov hit "Verujem u ljubav".

Venčanje Mihajla Šaulića i Marine  tiktok/sunaj.ibraimovic

Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako su izgledali mladenci i njihovi gosti!

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna