Dan zaljubljenih je mnogima prilika da pokažu svojoj "boljoj polovini" emocije kroz poklon i specijalan provod. Drugi odlučuju da ignorišu 14. februar i za to imaju razna objašnjenja.

Petar Grašo kaže da njegova mlada žena Hana Huljić ne obraćaju pažnju na datume te vrste. "Nisam ženi poklonio ništa", priznao je pevač, ali odmah dodao jednu veoma bitnu napomenu.

"Ne čestitam Dan zaljubljenih, jer je to kao kad bih rekao `srećan utorak` ili `srećan četvrtak`. Kao kad bismo slavili taj dan, a ne i drugih 364 dana u godini. Hana ima isti smisao za humor kao ja i njoj sam nešto poklonio tri dana ranije", ispričao je Grašo novinarima.

Naše mlade pevačice nisu propustile da se za Dan zaljubljenih pohvale buketima cveća na Instagramu. Ana Sević je dobila divan aranžman od crvenih ruža i belih orhideja, ukrašen srcima.

ana sevic-min.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Anastasija se, takođe, veoma obradovala poklonu. Ona se simbolično slikala sa buketom crvenih ruža na bračnom krevetu, a među slikama koje je objavila je i malo mutna fotka njenog dečka Nemanje Gudelja. Ne samo da je Dan zaljubljenih provela kod njega u Španiji, već je dobila i najkraću, ali najslađu poruku od njega "Volim te" - na španskom, naravno!

cvece anastasija nemanja gudelj 2-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Bojan Leksington je svojoj supruzi poklonio nešto zaista posebno, a to je odmor na planini. Kako su oboje iscrpljeni strepnjom i brigama zbog nedavno rođene ćerkice koja je morala da bude podvrgnuta operaciji, sad je trenutak da se cela porodica malo opusti. 

bojan leksington aleksandra vaskovic-min.jpg
Instagram / _mrs.vaskovic_ 

Najpoučnija je objava Lepe Brene koja je svojim pratiocima na Dan zaljubljenih poklonila sliku sa Bobom iz mladosti, kao i poruku o "pravoj ljubavi".

"Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja", napisala je Brena. "Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast.

Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište", kaže pevačica. 

"Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje.

Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge."

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna