Popularni reli vozač Andrej Kulundžić venčao se na Sejšelima sa izabranicom Majom.

"Zvanično je", napisao je Andrej na svom Instagram profilu i objavio fotografije sa venčanja u prisustvu svedoka, u intimnoj atmosferi.

Kulundžić je godinama bio u  braku sa Marinom sa kojom ima sina. Često se pisalo o vanbračnim vezama reli vozača, između ostalog i sa Cecom Ražnatović, ali i Bojanom Nikolić.

"Još dok je bio u vezi sa Nikolićevom, njegova supruga Marina pokušavala je da na sve načine prljav veš sakrije pod tepih, smatrajući da je to samo prolazna avantura njenog muža i ništa više. Medjutim, kad je druženje postalo i više od toga, i naočigled čaršije, supruzi je dozlogrdilo, te je stvar uzela u svoje ruke", rekao je jednom prilikom sagovornik "Kurira".

"U jednoj od rasprava sa Andrejom Marini je pao mrak na oči. Shvativši koliko je besna i na šta je sve spremna, on se od ove avanture sa Bojanom brzo otreznio i koliko-toliko uspeo da brak ponovo vrati u normalne tokove. Po svemu sudeći, u porodičnom okruženju samo je vrebao novu priliku da 'izvoza za svoju dušu'", rekao je izvor.

Ipak, čini se da je Andrej pronašao sreću pokraj Maje sa kojom se i venčao.

Andrej Kulundžić
Instagram/Andrej Kulundžić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna