Pevačicu Tanju Banjanin retko viđamo u javnosti. Otvoreno je govorila o teškim životnim iskustvima koje je preživela. Dvaput je poverovala da je uspela da pronađe mirnu luku, ali se ispostavilo drugačije. Prvi suprug ju je ostavio zbog druge žene samo dva meseca nakon što su dobili ćerku. Tanja je to jedva prebolela i čak godinu dana joj je trebalo da izađe iz krize.

"Posle prvog braka bila sam razbijena na sitne komade, kako fizički tako i psihički. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je saopštionda je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga, spakovala sam mu stvari u kese. Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz krize", ispričala je svojevremeno Tanja čiji se i drugi brak okončao razvodom.

"Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo", ispričala je Tanja koja se potpuno posvetila deci, ćerki Staši i sinu Novaku. Sa naslednicama ima odnos pun razumevanja a sada je pokazala kako uživa sa sinom.

Tanja Banjanin pokazala sina
Instagram/Sanja Banjanin 


Staša je danas studentkinja, a Novak tinejdžer, a pevačica kaže da sa naslednicima ima odnos pun razumevanja i poštovanja.

"Ja od njih dobijam sve što zaslužujem, a nadam se da sam zaslužila i poštovanje. Lepo se slažemo nas troje... Staša baš ima tu izraženu crtu koja se zove 'pažnja'. Osim toga, ceo život je izrazito upućena na mene, moju mamu, a sada na neki način i na Novaka, pa i na njega pazi. A Nole... Pa, Nole je još uvek dečak, kod kog se trudim da razvijem takav odnos prema ženi uopšte. Lepo je vaspitan. Ipak, zasad ga nekad iz šale zovemo 'mali Sulejman', s obzirom na to da je okružen nama ženama. A ko najviše brine? Mama, naravno. Jedna i jedina, bez dileme", rekla je pevačica.

Pogledajte još fotografija Tanje Banjanin u galeriji ispod.

Instagram/tanjabanjanin Tanja Banjanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna