Za hrvatskog pevača Petra Graša 2022. godina je bila sudbinska. U februaru se oženio Hanom Huljić, a otac devojčice Albe je postao u julu. Uspešnu godinu završio je na najleši mogući način uz svoju publiku u Crnoj Gori, a imao je i najlepše društvo

"Što se tiče novogodišnjih praznika kada ja uvek radim, imam veliku sreću da je supruga sa mnom, beba je sa mnom... Tako da je beba prvi put videla Budvu. Uživamo! One odmaraju, ja malo radim, malo se odmaram s njima. Spojili smo ugodno s korisnim", sa osmehom je rekao Grašo i istakao da ga brak nije promenio.

"Brak me nije ništa promenio, neke stvari se događaju prirodno. Kada si opušten i kada voliš, onda problema nema nikakvih", priznao je pevač za "Premijeru" koji je nedavno komentarisao pomamu koja je nastala oko njegovog venčanja.

"Ja ne znam zbog čega, svestan sam da je priroda mog posla da sam pevač i da ih zanima moj život, ali baš toliko to mi nije bilo jasno. Želim da svoj život sačuvam za sebe. Na kraju sve što smo planirali nije se dogodilo. Bilo je 120 ljudi koji su ne znam šta izveštavali", rekao je Petar za "Puls Srbije" na Kurir televiziji i priznao da sebe nikada nije smatrao zavodnikom.

Petar Grašo otkrio nove detalje venčanja
Jadran Babić 

"Drago mi je da ženski deo publike voli moje pesme, nikada nisam bio mačo. Ja ću se menjati, ali ton ostaje i to mi je najvažnije", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna