Pevačica Rada Manojlović prekinula je saradnju sa dosadašnjim menadžerom i na to mesto zaposlila svoju rođenu sestru Maju, koja će od sada voditi njenu karijeru.

Rada priznaje da se kaje zbog nekih dosadašnjih poslovnih poteza, kao i da žali što zarađeni novac nije uložila u kupovinu stana.

"Mene je tata vaspitavao da uvek prvo mislim na druge pa na sebe, sada ga kritikujem za to. Što da delim drugome više nego sebi, meni da ostaje manje, pričam o finansijama. Kad sabereš i oduzmeš, nije ni čudno što sam podstanar toliko dugo, s obzirom na to koliko sam glupa, od svega imam bar kola", iskrena je bila pevačica za "Blic".

Rada Manojlović o detinjstvu
Youtube/Printscreen/HYPE TV 

Ona je dodala da bi se pre vratila u rodno selo Četereže i povukla sa muzičke scene, nego ponovo radila sa prethodnim saradnicima.

"Što se tiče poslovnog odnosa, trajao je 15 godina i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna, pogrešno sam procenila. Došla sam do te granice da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima. Neću ništa više pričati, nisam taj tip, čekam da vidim koliko će taj neko drugi da me nagazi. Nikad prva ne bih iznela kompromitujuće stvari u javnost. Te stvari mi utiču na elan, na volju. Šta sam sve saznala za mesec dana, bila sam jako utučena. Svako dobro ti želim, samo dalje od moje kuće. Kada to shvatiš na pragu 40. godine, meni dok dođe da presečem, ta odluka traje dugo", rekla je Rada za pomenuti medij.

rada manojlovic.jpg
Instagram / radamanojlovic 

I pevačicin otac Rade je takođe podržao njenu odluku da otpočne saradnju sa sestrom Majom.

"Ponosan sam i srećan! Radu su iskorišćavali svi muzičari i menadžeri, kupovali su nekretnine po Beogradu, samo ona sebi nije mogla ništa da kupi jer bi joj od honorara ostala mala svota novca. Pojavio sam se u emisiji 'Nikad nije kasno', a da sam malo mlađi, nastavio bih pevačku karijeru, pa bi Maja i meni nalazila tezge! Ona je sposobna za sve!", rekao je Rade nedavno.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna