Rada Manojlović odrasla je u selu Četereže u okolini Požarevca, odakle se, nakon što se 2007. godine proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", preselila u Beograd gde je nastavila život i karijeru.

Iako ima gust raspored nastupa i obaveza, pevačica koristi svaki slobodan trenutak da poseti rodno mesto, gde je otac Rade, maćeha Snežana i komšije uvek dočekuju sa osmehom.

Rada je u Četereže dovodila i svog dečka Harisa Berkovića, a to je potvrdila i njena rođaka, koja nosi isto ime kao i pevačica.

"Dolazili su stalno na kafu, samo čujem Harija kako me zove i kaže: 'Hajde, baba Rado, da jednu rakiju popijemo!'. Rekla sam mu da ne mogu, jer pijem lekove (smeh). Voli da zapeva ona i tu po kraju", rekla je za "Kurir" baka Rada.

U medijima se spekulisalo da Radin otac Rade nije prihvatio Harisa, ali baka Rada tvrdi da u tim pričama nema istine.

"Znam za te priče, ali nije to baš tako. Ako ga Rada voli, ne može Rade da ga mrzi. Ne meša se on u njene izbore, dobra su deca, ali eto... Rade želi da se ona uda što pre, da ima neko detence, unuče, ali Rajka sve čeka nešto", ispričala je rođaka porodice Manojlović, koja je istakla i da su pevačica i njena sestra Maja prošle kroz veoma težak period kada su izgubile majku.

"Rada je bila odličan đak. Kad im je majka umrla, to je sve poremetilo za ceo život, nije to lako, dok je gledala majku kako joj je umirala u bolnici. Teška bolest, mlada je umrla, namučila se", prisetila se pevačicina rođaka, te otkrila da je za Radu težak period bila i pandemija korona virusa.

"Dok je trajala korona, Rada nije imala šta da jede, maćeha joj je slala pakete za jelo u Beograd i Maji u Požarevac. Sad želi stan da kupi, neće više da iznajmljuje, rekla mi je da svaki dinar sad čuva da kupi stan.Rade i njegova žena rade po pijacama, četvrtkom u Žabarima, subotom u Aleksandrovcu, nedeljom u Simićevu. Prodaju toalet papir, kozmetiku, kalendare, neke njene đinđuve-minđuve, deterdžente i tako to", rekla je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna