Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović, zajedno su 35 godina, od čega 31 u braku. Pevačica i nekadašnji proslavljeni teniser, a danas uspešan biznismen izgradili su odnos pun poverenja. Muzička zvezda se danas, na Dan zaljubljenih osvrnula na emocije koje gaje već decenijama.

"Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja. Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište", napisala je Brena i dodala ljubav treba da se deli.

"Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan", poručila je Brena koja se jednom prilikom prisetila i početka ljubavi sa Bobom.

lepa brena i boba zivojinovic
Instagram / lepabrenaa 

"Ja sam Bobu videla prvo na nekim naslovnim stranama. Moram da ispričam jednu anegdotu. Kada sam putovala puno, meni su prilazili poznati i uspešni ljudi, koji su bili značaju u Jugoslaviji. Nebitno da li iz sveta sporta, šoubiznisa. Prvi put smo se sreli na premijeri mog filma 'Hajde da se volimo' drugi deo. Kada mi je pokojni Bata Živojinović rekao: 'Breno, šta radiš na toj promociji, je l' znaš ko ti je tamo? Tamo ti stoji Slobodan Boba Živojinović. Šta radiš ovde, idi i pozdravi ga'. Ja sam onda kroz tu masu ušla brzo, brzo i kažem mu: 'Pa dobro, šta si ti čekao do sada?' i onda ga zagrlim i poljubim kao da se znamo mnogo godina. Boba je bio iznenađen mojim nastupom. Mene su upozoravali na njega, pričali su mi da je veliki plejboj. Uvek sam razmišljala ako je posvećen tenisu kao ja putovanjima i koncertima, mi nemamo vremena da upoznamo nekoga. Čak i da upoznaš, nemaš vremena za predupoznavanje", ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna