Rade Manojlović, otac pevačice Rade Manojlović ne krije da bi voleo da se pevačica uda, ali smatra da bi malo koji muškarac mogao da podnese da kraj sebe ima tako uspešnu ženu.

"Voleo bih da se Rada uda i da imam zeta, ali koliko ja vidim, to nije za nju. Svaki muškarac bi je zaustavio u njenom poslu. Teško koji muškarac bi podneo da ima tako uspešnu ženu. Ta popularnost je mač sa dve oštrice. Jedino kad bi se pojavila neka dobra duša poput nje, pa da se uda", rekao je Radin otac za Alo! koji je ćerki od početka karijere bio velika podrška.

"Takmičenje je bilo nešto novo za mene. Ovo je mala sredina, a ja sam se trudio da se sazna za nju i njeno pevanje. Lepio sam postere na kombi i tako vozio, to se pročulo zahvaljujući jednoj novinarki koja je tada pisala o Radi. Voleo sam da bude pevačica, ali nisam je maltretirao u toj nameri. Uvek sam je podržavao, našao sam joj i prvi orkestar. Proveo sam noći i noći po kafanama i ispraćajima gde je ona pevala. Tada je imala samo 14 godina", rekao je Rade, koji je nedavno prokomentarisao i raskid ćerkine veze sa Harisom Berkovićem.

"Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu", kazao je za Informer. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš", objasnio je Rade šta se desilo u maju, kad je Rada zamolila Harisa da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

Majka Rade Manojlović
Youtube/Printscreen/Pink 

"Naravno da bih voleo da Rada ima dete, ali ne mogu da utičem na nju, niti ulazim u to kada će ga roditi." Takođe, ne meša se u izbor partnera svojoj deci. "Haris mi nije smetao", kaže Rade. "Ni ja svojim roditeljima nisam dozvoljavao da mi se petljaju u život. Kako bude - biće, meni ni iz džepa ni u džep. To je mladost ludost", rekao je Rade Manojlović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna