Pevačica Rada Manojlović (37) izuzetno je bliska sa mlađom sestrom Majom (35), sa kojom odnedavno i poslovno sarađuje. Rada je, naime, odlučila da zaposli Maju kao menadžerku koja će brinuti o njenoj karijeri, jer su je prethodnih godina dosadašnji saradnici, kako kaže, više puta izneverili.

"Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama", rekla je ovim povodom za "Informer" Rada, kojoj je sestra već zakazala 20 nastupa.

Maja je ozbiljno shvatila svoj zadatak, želi da pomogne sestri, ali da je, pre svega, zaštiti.

"Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije", rekla je Maja Manojlović za pomenuti list.

I njihov otac Rade presrećan je što su njegove ćerke postale i poslovne saradnice.

"Ponosan sam i srećan! Radu su iskorišćavali svi muzičari i menadžeri, kupovali su nekretnine po Beogradu, samo ona sebi nije mogla ništa da kupi jer bi joj od honorara ostala mala svota novca. Pojavio sam se u emisiji 'Nikad nije kasno', a da sam malo mlađi, nastavio bih pevačku karijeru, pa bi Maja i meni nalazila tezge! Ona je sposobna za sve!", rekao je Rade za pomenuti list.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna