Rijana je čekala nastup na Superboulu da objavi da je trudna drugi put. Pevačica je podigla neviđenu "prašinu", neki su je osudili što je nastupila u drugom stanju, drugi podržali, a među njima je i naša pevačica Marija Mikić.  Naime, i naša pevačica je u drugom stanju. Ona i njen izabranik Jovan Pantić u julu 2022. godine postali su roditelji devojčice Đurđe, a samo mesec dana kasnije iznenadila ih je vest da je pevačica ponovo u drugom stanju. U međuvremenu su zakazali svadbu, ali su odlučili da je otkažu.

Marija je presrećna što je druga beba već na putu, veoma brzo posle prvog porođaja. Međutim, zbog komentara na društvenim mrežama, bila je veoma neprijatno iznenađena.

"I možda ću prvi i poslednji put da napišem. Posle svakakavih nekih komentara koji su mi bili upućeni, naravno pored svih lepih i hvala vam na tome. Sama činjenica osuđivati ženu mnogo govori o nekim ljudima. Ali to je njihovo, nije naše. To zapamtite. I trudnoća nije bolest. Trudnoća je nešto najlepše na svetu. Pričam ukoliko je sve kako treba i ako su mama i beba većinu vremena dobro. Svim ženama koje se bore da održe trudnoću treba skinuti kapu i pokloniti se. I pevaći dokle je meni lepo i dokle meni prija, jer žena može sve. Samo srećna mama je dobra mama. Početak i kraj", napisala je pevačica na Instagramu.

Marij je, inače, otvoreno govorila o problemima sa kojima se suočavala dok je pokušavala da ostane u drugom stanju prvi put.  Pre nego što je zatrudnela sa Đurđom imala je tri spontana pobačaja, a razlog je bila trombofilija.

"Imala sam tri spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte, jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se, a jedva čekam da dođem kući da plačem", ispričala je svojevremeno Marija u emisiji "Realna priča" i dodala:

"Nije mi prijatno, ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko Nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa."

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / wwwmarijamikiccom, ATA / Antonio Ahel Spremna za drugu bebu.