"Mislila sam da druga trudnoća ne može da dođe tek tako - bez šake lekova", kaže Marija Mikić, presrećna što je druga beba već na putu, veoma brzo posle prvog porođaja. Međutim, zbog komentara na društvenim mrežama, veoma je neprijatno iznenađena.

Pevačica je nesebično podelila svoje iskustvo sa prvom uspešnom trudnoćom, iz želje da pomogne svim devojkama koje možda pate od istih poroblema sa kojima se i ona suočila.

"Shvatila sam da postoje mnoge koje ne znaju da imaju trombofiliju, baš kao što ni ja to nisam znala", objasnila je Marija gostujući u emisiji Jutro na TV Prva. "Kad sam objavila svoje iskustvo, javile su mi se devojke koje su uradile test baš zahvaljujući onome što su saznali od nje."

Pevačica je imala mnogo problema dok je pokušavala da zatrudni prvi put. Imala je tri spontana porođaja pre nego što je na svet došla Đurđa. "Mislila sam da, posle nje, nikad više neću imati dece i pomirila sam se s tim. Prvi osećaj, kad sam saznala da sam opet trudna, bio mi je strah - preplašena sam bila - kako ću sa dve bebe? Međutim, to je za mene stvarno blagoslov."

Marija Mikić se porodila
Instagram/Marija Mikić 

"Briga za prvo dete je uobičajena reakcija po saznanju da je žena gravidna odmah posle porođaja", objasnila je ginekolog Milena Dašić. "Majka brine šta će biti sa starijom bebom, da li će ona imati svega dovoljno, a odmah zatim brine i za novu bebu. Nikad ne pita za sebe."

Doktorka Dašić je razrešila nedoumice u vezi sa plodnošću žene za koju neki misle da je najveća baš posle porođaja. "To je ipak samo mit, ali jeste činjenica da žena može da zatrudni pre nego što dobije prvu menstruaciju posle rođenja bebe", kaže dr Milena. Na komentare u vezi sa intimnim odnosima para koji su upravo postali roditelji odgovara da je najbolje da sami odluče kad su za njih spremni. 

"Nikad ne bih pomislila da ću o tome da pričam na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali mogu da kažem da smo muž i ja imali sreće već prvi put. Ali to ne znači da ću dozvoliti da mi vire u krevet i prate kad ja imam odnos s mužem", odlučna je Marija. 

Kako je najavila prvu i drugu bebu, kao i druge slike popularne pevačice, pogledajte u galeriji!

Instagram / wwwmarijamikiccom, ATA / Antonio Ahel Spremna za drugu bebu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna