Rijana je nastupila prvi put posle višegodišnje pauze, a povod je bio učešće u programu na Superboulu. Ovaj spektakl gledaju milioni ljudi, a neobično je i to što za ovaj nastup dobija "nula" dolara.

Organizatori velikog ragbi finala u Arizoni nikad ne plaćaju pevača za ovaj čuveni mini koncert, ali zato snose sve troškove. Ovoga puta, pored pesama i fantastične koreografije, dobili su i reklamu kakvoj se nisu mogli nadati - Rijana je objavila da je trudna.

Ona je to učinila na zaista spektakularan način - usred pesme je raskopčala jaknu i prvo pokazala stomačić, a onda ga i pomazila. Malo je reći da su društvene mreže eksplodirale.

rijana 0755622592-min.jpg
Profimedia 

Toliko je bilo objava na Tviteru da je i ova džinovska platforma "zadrhtala" i u jednom trenutku nije funkcionisala kako treba.

Kada je Rijanin predstavnik za štampu potvrdio da je zvezda ponovo trudna, bilo je jasno da je čekala upravo ovaj momenat da to i potvrdi.

Podsetimo, ona i njen suprug reper ASAP Roki su neko vreme držali u tajnosti i prvu trudnoću. Riri je objavila da je trudna fantastičnim fotografijama na naslovnoj strani magazina Vog, za koji je pozirala u crvenom čipkanom kombinezonu.

U intervjuu za taj list, otkrila je da trudnoću uopšte nije planirala. "Ne bih rekla da smo je planirali, ali svakako nismo ni bili protiv nje", objasnila je odnos koji ASAP Roki i ona imaju prema bebi. "Uopšte ne znam kad sam u ovulaciji, ne pratim to. Samo se dobro zabavljamo i tako se to desilo. Na testu se pokazala i druga crta, pa sam ga istog trenutka pozvala i pokazala mu. Sledećeg dana smo otišli kod lekara i tako je počelo naše veliko putovanje."

Pevačica se porodila 13. maja 2022. godine i na svet donela zdravog dečaka. 

Tekst: Lepa&Srećna