"Nema odmora dok traje obnova! i "Još jedan dokaz da se protiv 7. sile ne može!", poruke su koje je objavila Marija Mikić na svom Instagram nalogu. "Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas!", poručila je pevačica.

Ona je potvrdila vest da je u drugom stanju, samo tri meseca pošto se porodila. Podsetimo, ona je donela na svet ćerku Đurđu, a ovoj trudnoći su prethodila tri spontana pobačaja.

"Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli - daj još jedno.

marija mikic trudna.jpg
Instagram / wwwmarijamikiccom 

Ali svakome bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo", kazala je Marija za Pink. Kaže da nema tremu, ali je vrlo realna i zna da će biti jako teško sa dve bebe. "Spremni smo na to, jer veća sreća ne postoji", tvrdi Marija. Preko Instagrama je publici poručila: "Ljubimo vas i volimo! Pantići +1".

Marija je ranije odbijala pomoć oko deteta, jer je želela da sve sama radi. "S obzirom na to da on već ima sina od sedam godina, Vuka, Joci odgajanje dece nije strano i jednako učestvuje", ispričala je novopečena mama.

"Smatrala sam da je to dete moje i da ja treba da sam u svakom trenutku tu uz njega, da sam ga rodila sebi i da nije u redu da od drugih tražim usluge. To je trajalo sve do jednog dana kada je moja mama prespavala kod nas, a ja se uz njen doprinos naspavala", objasnila je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna