Prethodnih meseci kao da zvezde nisu naklonjene britanskoj kraljevskoj porodici. Otkako je princ Hari napisao knjigu u kojoj je otkio brojne tajne sa dvora, javnost se podelila u dva tabora. Jedan koji smatra da je odbegl princ nezahvalan i pod ogromnim uticajem supruge Megan Markl i drugi koji smatra da je sve to produkt njegove velike nesreće.

Zbog svega monarhija je izgubila na popularnosti a posebno kod mlađih ljudi koji ih smatraju prevaziđenim. Kralj Čarls ne zna kako da se nosi sa novonastalom situacijom, a čini se da ima neobične načine da pokaže da je i on samo običan čovek. Tako je nedavno prošetao kaput iz 1980. godine, a tokom posete istorijskoj džamiji na Brik Lejnu nosio je pocepane čarape.

Iako deluje nonšalatno kralj Čarls je jako uzbuđen zbog krunisanja 6. maja 2023. godine. Prvi put u 45 godina otkazao je skijanje kako se ne bi prehladio, ali Kamila je nažalost bolesna. Naime, Bakingemska palata se oglasila i zvanično potvrdila da je kraljica supruga zaražena sezonskom bolešću i da mora da odloži sve obaveze koje su planirane za naredni period.

carls i kamila 0743772043-min.jpg
Profimedia 

Kamila je trebalo da poseti baletsku školu koja postoji ceo vek, a kasnije i knjižaru u Telfordu. Međutim, u međuvremenu se razbolela. Kamila je zadnji put viđena u javnosti 9. februara, kada je posetila centar za žrtve porodičnog nasilja u Londonu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna